Ervaringen klanten

Yoga
Voordat ik met yoga begon, had ik het idee dat het niks voor mij zou zijn. Te zweverig en iets voor lenige mensen. Nu ik het al weer geruime tijd doe, kan ik zeggen dat dat niet zo is. Door aan yoga te doen, voel ik mij kalmer, rustiger en meer in balans. De oefeningen doe je terwijl je luistert en kijkt naar je lichaam, je hoeft niks te pushen en je doet gewoon wat je lichaam aangeeft wat prettig is. Het is fijn om alles in je lichaam op te rekken en daarna de ontspanning te voelen. Bij Simone zijn de yogalessen heerlijk; ze creëert een ontspannen sfeer en heeft een rustige, prettige stem om naar te luisteren. Bij de eindontspanning val ik altijd bijna in slaap!
Esther

Iedere week een uurtje voor mezelf, even niets, alleen maar ontspannen en stil zijn in het moment. Echt een aanrader in deze hectische wereld waarin we van alles “moeten”. Onder deskundige begeleiding van Simone pak ik de rust, goed voor mijn body en mind!
Esther

Ik kom elke week bij Simone voor de yoga.
Het fijne aan Simone is dat het erg relaxed is en ze een hele fijne stem heeft om naar te luisteren. Ook kan ze dingen heel goed uit leggen waardoor het heel laagdrempelig is. Na elke yoga les is er aan het einde een meditatie waar ik me erg prettig naar voel.
Angelique

Sinds februari 2019 doe ik een uur per week aan yoga onder de inspirerende en deskundige leiding van Simone Onland. Mijn hoofdmotief om dit te doen was: proberen wat soepeler- in ieder geval niet stijver te worden. Ik mijn hele leven veel gesport: voetbal, schaatsen, volleybal en de laatste jaren golf. Ik ben verrast door het effect van yoga op mijn lijf! En durf te stellen dat ik mij aanzienlijk soepeler voel (en ben) en als bonus ongeveer 1 kilo lichter sinds ik aan yoga doe. Dit heeft onder andere met de stimulering van spijsverteringsorganen te maken, legde Simone mij uit. Wat mij tenslotte verbaast is dat ik meestal de enige mannelijke deelnemer ben. Kennelijk heeft yoga het imago een ‘vrouwending’ te zijn. Met de kennis van nu was ik er veel eerder aan begonnen en ik durf te stellen dat mannen zich te kort doen!
Leo Houwen (70 jaar)

In een rustige sfeer verzorgt Simone haar yogalessen, waarin ze soms inspannende oefeningen op ieders niveau en met zorg en uitleg aanbiedt. Ik ervaar tijdens de les meteen ontspanning, zowel in lichaam en geest, en krijg er positieve energie van! De yogales is voor mij een moment in de week waarin ik even niets ‘hoef’ en aan mijn lichaam en geest kan werken.
Nicoline

Al enige tijd kom ik bij Simone. Een moment voor mezelf. Simone kan goed uitleggen en het is laagdrempelig. Wat ik fijn vind is dat dit een rustige manier van yoga is waarbij het belangrijk is, goed naar je lijf te luisteren. Dit is wat Simone ook met regelmaat benadrukt. Het is fijn om na afloop nog even lekker na te voelen hoe relaxed je lijf voelt.
Mark

Vlak na de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met yoga bij Simone. Het was fijn om in deze hectische tijd van slapeloze nachten een rustpunt te vinden. Een momentje voor mezelf om alles even te laten voor wat het is. De ademhalingsoefeningen vind ik erg ontspannend en Simone helpt je met een kalme en duidelijke uitleg goed met de verschillende yoga-posities. Ik probeer geen les te missen, want ik voel me altijd als herboren na de les!
Monique

Yoga door Simone Onland is een uitstekende manier om tot je kern door te dringen. De nadruk ligt op ademen, maar binnen een paar weken zijn ook je spieren soepeler en sterker. Simone voelt heel goed aan waaraan de groep behoefte heeft: een actievere- of meer ingetogen les. Simone heeft een prettige stem waardoor je je, met je ogen gesloten, helemaal waant op een plek waar het gaat om jou, je zijn en vooral wel- zijn. Simone zegt het soms en het is waar: een les is een cadeau voor jezelf, waarbij de stijl en warmte van Simone het verschil maken.
Sigrid Stevens

Mindfulness cursus
Ik kan iedereen een mindfulness training aanraden bij Simone. De combi mind en yoga zijn ideaal. Zij is een professional; weet de lessen goed over te brengen, geeft elke cursist ruimte voor inbreng en biedt een luisterend oor. Wat heel prettig is om buiten de cursus  een afspraak te maken voor een persoonlijke touch. Dank je Simone en veel succes.
Warme groet,
Marianne

De mindfulness cursus heeft nieuwe inzichten gegeven: bewust zijn in het moment, anders kijken naar en reageren op gedrag van anderen, innerlijke rust door de bodyscan en andere oefeningen, problemen of irritaties niet groter laten worden dan ze zijn. De sessies waren goed opgebouwd, prettig ontspannen sfeer. Ik verbaasde me hoe makkelijk ik me kon ontspannen. Al met al is het een hele goede aanvulling geweest op alle andere hulp die ik nodig heb gehad om mezelf weer terug te vinden.
Esther

Jouw warme, belangstellende Mindfulness-cursus was een eyeopener! Gaf mij handvatten om altijd “iets” te kunnen doen, door positief de uitdagingen van het leven en mijn persoonlijkheid aan te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Tettie Muller- de Vries
Press enter to search
Press enter to search