Mindfulness

Ervaar de voordelen van mindfulness

Wil je ook meer in het nu leven? En nog meer voordelen van Mindfulness leren? Schrijf je dan in voor een training van 6 praktische sessies. De eerst volgende training start in juni. Privé- training of engelstalige training bestaat ook tot de mogelijkheden. In de trainingen leer je hoe je op een eenvoudige manier mindful door het leven kan gaan. Mindfulness is een methode die je leert om in het hier en nu te zijn en op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag.

Als je mindfulness meer eigen maakt:
– Wordt je rustiger in je hoofd.
– Neemt stress af.
– Neemt focus en concentratie toe.
– Ontstaat een positiever beeld van jezelf en de omgeving.
– Geniet je meer in het nu.
Opbouw lessen In de lessen wordt de theorie uitgelegd, maar ligt het accent op het doen en beleven van verschillende oefeningen. Op deze manier wordt het makkelijker voor je om na de training ook echt zelf mindful te zijn. Door mijn ervaring met 1 op 1 coaching van mensen met burn-out klachten kan ik tijdens deze lessen handvatten aanreiken hoe om te gaan met stress. Heb je interesse? Bel me dan op 06-10185117 of mail me.

Ervaringen van cursisten: De cursus heeft nieuwe inzichten gegeven: *bewust zijn in het moment,* anders kijken naar en reageren op gedrag van andere,* innerlijke rust door de bodyscan en andere oefeningen,*problemen of irritaties niet groter laten worden dan ze zijn,* de sessies waren goed opgebouwd, prettige ontspannen sfeer,* ik verbaasde me hoe makkelijk ik me kon ontspannen,* al met al is het een hele goede aanvulling geweest op alle andere hulp die ik nodig heb gehad om mezelf weer terug te vinden!


Mindfulness in Brazilië, deze foto is genomen door mijn zoon.
Press enter to search
Press enter to search